Tax Compliance

Uw aangifte vennootschapsbelasting is de jaarlijkse verantwoording aan de Belastingdienst. Een fout in de aangifte betekent een ongewenste navordering of tijdrovende correspondentie en een mogelijke reputatieschade.


Coney tax experts heeft ervaring met diverse aangiftepakketten als AFAS, Elsevier en One Source (Abacus). Onze gespecialiseerde aanpak voor de verwerking van de aangifte vennootschapsbelasting past perfect in de complexe omgeving van grote(re) ondernemingen. Daarbij toetsen wij de aangifte altijd op juistheid met de door ons verder verfijnde methode van de ‘technische aansluiting’. De aangifte is in onze filosofie het sluitstuk van het Tax Accounting & Reporting proces en geen los hangend eindproduct van een op zich zelf staande handeling of pakket. Een aansluiting tussen de berekeningen vanuit het Tax Accounting proces en de aangifte maakt dan ook altijd integraal onderdeel uit van onze werkwijze. Hiermee vormt onze aanpak het zekere vangnet ter voorkoming van fouten in de aangifte vennootschapsbelasting en de fiscale positie in de jaarrekening.


Wanneer u op zoek bent naar ondersteuning voor de verwerking van de aangifte of kwaliteitsverbetering van de fiscale functie in uw organisatie, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen uit tijdelijke (interne) ondersteuning tot volledige uitbesteding van uw aangifteproces.

Aanvullende informatie

  • imageLocation: right