Onze MKB dienstverlening

Fiscale wet- en regelgeving is complex en kent veel jurisprudentie. Wat het betekent om aan deze wet- en regelgeving te voldoen, is voor iemand die verder van de materie af staat moeilijk te doorgronden. Coney tax experts heeft als policy om belastingzaken uw dagelijks leven niet te laten belemmeren. Hiervoor nemen wij graag uw fiscale verplichtingen uit handen.


Onze dienstverlening voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) strekt zich uit tot diverse onderwerpen die u en uw onderneming kunnen raken. Coney tax experts betekent up-to-date kennis van fiscale regels. Kennis die u ter beschikking staat om optimaal te profiteren van de actuele fiscale mogelijkheden. Maar ook om te weten wat er niet kan. Helder inzicht dus.


Coney tax experts kiest graag voor de praktische benadering. In onze dienstverlening dragen wij dan ook alleen die oplossingen aan welke bij u en uw onderneming passen.


De voordelen van onze dienstverlening op een rij:

  • U bent verzekerd van actuele kennis van de fiscale mogelijkheden voor u en uw onderneming.
  • De aard en reikwijdte van onze inzet stemmen wij gezamenlijk met u af.
  • De fiscale risico‚Äôs en mogelijkheden brengen wij begrijpelijk voor u in kaart.
  • In uw opdracht realiseren wij een passende fiscale advisering.
  • Wij hanteren realistische tarieven.


Wilt u kwaliteit, maar zonder toeslag? Fiscale ondersteuning door experts met businessclass. Wij staan graag voor u klaar.

Aanvullende informatie

  • imageLocation: right