Tax Accounting Control Suite

Wilt u snel inzicht in uw (geconsolideerde) fiscale positie en effectieve belastingdruk (ETR)? Op basis van betrouwbare en uniforme management rapportage?


De Tax Accounting Control Suite (TACS) is de door Coney tax experts ontwikkelde oplossing om de fiscale berekeningen en processen inzichtelijk te maken en aanzienlijk te vereenvoudigen.


TACS zorgt voor een volledige vertaling en aansluiting van boekhoudregels zoals IFRS en USGAAP naar de fiscale cijfers. Eindelijk krijgt u werkelijk inzicht in uw fiscale positie en de mogelijkheid om uw fiscale processen werkelijk op orde te brengen. U kunt zien waar u risico’s loopt, maar ook waar u kansen kunt benutten. Dit alles met vooraf gedefinieerde rekenfunctionaliteit zodat dure implementaties niet aan de orde zijn.


TACS dekt het volledige traject af van commerciële boekhouding (provisioning) tot de fiscale aangifte. Een unieke kans voor uw onderneming! Wij nemen deze oplossing dan ook graag naar u mee om ook ùw fiscale berekeningen en processen te vereenvoudigen.


Wij verzorgen graag een demo bij u op locatie om te kijken of TACS ook voor uw organisatie een geschikte oplossing kan zijn.

Aanvullende informatie

  • imageLocation: left